Aan de voet van de Holterberg, op de grens van Rijssen en Holten, ligt Buitenplaats Holten. Een unieke locatie voor de ultieme rustzoeker, te midden van ongekend natuurschoon. De Holterberg maakt deel uit van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, waar ’s morgens de reeën lopen, de steenmarter en de das hun domicilie hebben en waar maar liefst 75 vogelsoorten te vinden zijn. Het korhoen is hiervan de bekendste, vanwege het feit dat ze bijna uitgestorven zijn. In de bossen en heidevelden van De Sallandse Heuvelrug is het heerlijk wandelen en fietsen. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2km).

Er zijn al showmodellen te koop vanaf € 29.500

 

Het chaletpark

Het chaletpark wordt in verschillende fases aangelegd. Er zijn ruim 30 kavels gereed, aangesloten op alle voorzieningen. Bij de inrichting van het terrein is volop aandacht besteed aan de parkinrichting. De meeste kavels liggen direct om een grote waterpartij. De kavels zijn minimaal 200 vierkante meter, maar kavels van 500 vierkante meter  zijn eerder regel dan uitzondering.  Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt recreanten de rust, ruimte en stilte van de natuur, zodat men goed kan onthaasten. En binnenkort is er ook een buiten zwembad aanwezig op het park.

 

Recreatiekavels te koop of te huur

Wilt een chalet kopen op Buitenplaats Holten? Dan kunt u ervoor kiezen om de kavel waarop het chalet staat te kopen of te huren. Er zijn recreatiekavels te koop en te huur in iedere prijsklasse, afhankelijk van de grootte en de ligging.

Er zijn al recreatiekavels te koop vanaf € 19.500

 

Eigen gebruik, verhuren of een combinatie?

Wanneer u een chalet koopt dan zijn er verschillende mogelijkheden.

  • U koopt het chalet voor eigen recreatief gebruik,
  • Volledige verhuur
  • Verhuur in combinatie met eigen recreatief gebruik

Bij volledige verhuur garanderen wij een rendement van 6% in de eerste 3 jaar!

 

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.BuitenplaatsHolten.nl