Uw zakelijke partner voor Stacaravans & Chalets

Caravanbedrijf Twente Salland (CTS) is uw zakelijke partner als het gaat om de inkoop van Stacaravans en Chalets die geschikt zijn voor de verhuur. CTS heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief goede stacaravans en chalets voor de recreatiebranche die jaren meegaan en zowel in de zomer als winter gebruikt kunnen worden.

Aantrekkelijke markt

De trend van de laatste jaren is dat de vraag naar een verhuur accommodatie groeit. De verwachting is dat deze trend zich doorzetten zal. Gasten willen hun vakantie immers steeds comfortabeler doorbrengen. De huidige verhuuraccommodaties van diverse merken voldoen op dit moment geheel aan de wensen van de gasten.

Bovendien kunt u als recreatieondernemer zelf de chalets en stacaravans aan uw gasten verkopen. Bij CTS Rijssen koopt u de chalets en stacaravan in tegen groothandel prijzen. Zo kunt u naast de huur van de jaarplaats uw onderneming nog lucratiever maken. CTS adviseert u graag over de diverse mogelijkheden om uw eigen gasten nog meer tegemoet te komen.

Worden wij ook uw zakelijke partner?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het partnerschap? Kom rustig eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Maak een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen of ons contactformulier in te vullen.