In de prachtige omgeving aan de rand van het authenthieke Kampen ligt natuurgebied Het Roggebotzand. Op de Grens van dit mooie gebied vindt u camping Roggebotsluis. Een camping met 200 jaarplaatsen waar u uw eigen chalet of stacaravan kunt plaatsen, 35 toeristische- en seizoensplaatsen en een aantal verharde camperplaatsen.

Jaarplaatsen

Camping Roggebotsluis kent 200 jaarplaatsen, waar u uw eigen stacaravan of chalet op plaatsen kunt. De prachtige jaarplaatsen kunnen van alle gemakken worden voorzien. Bent u nog op zoek naar een stacaravan of chalet voor op uw jaarplaats bij camping Roggebotsluis? Bekijk dan eens onze aanbod chalets en stacaravans.

Faciliteiten

De camping is eigentijds ingericht en beschikt over goede faciliteiten. Er is volop ruimte voor actieve bezigheden op de diverse sportvelden, waar tevens het Animatieteam voor jong en oud diverse activiteiten organiseert tijdens het hoogseizoen. Ook beschikt de camping over zwemstrandjes en vismogelijkheden. Snel een hapje eten kan in de kantine & snackbar van het park.