Tussen het prachtige natuurgebied Nationaal Park de Weerribben/Wieden en Giethoorn, het Venetië van Nederland, ligt camping Smit’s paviljoen. Het Centrum van giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd, omdat het enkel te bereiken is per fiets of per boot. Het gezellige centrum van giethoorn zit vol met grachten, boogbruggen en vonders.

Naast het feit dat u in een prachtig dorpje overnacht, kunt u vanaf uw camping alle kanten op. Nationaal Park De Weerribben en Wieden vormen samen het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Hier kunt een een tal van prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Stacaravan of chalet aan het water

Bij Camping Smit’s paviljoen kunt u op een van de prachtige plekjes aan het water genieten van uw stacaravan of chalet. Kijk eens bij ons huidige assortiment aan stacaravans en chalets of er voor u iets bij zit.

Faciliteiten

Camping Smit’s paviljoen ligt in het centrum van Giethoorn en is meer dan een camping. Het beschikt over een prachtig Paviljoen dat een groot terras op het meer naast Giethoorn heeft. Dit paviljoen is zowel over het water te bereiken als over land en u kunt er heerlijk vertoeven. Bovendien kunt u er diverse activiteiten ondernemen, zoals het huren van een fluisterboot of een kano. Daarnaast biedt het diverse binnenactiviteiten aan.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer informatie over een stacaravan of chalet aan het water op camping Smit’s paviljoen? Neem dan vrijblijvend contact op voor verdere informatie.